ledige studieplasser

Ledige studieplasser til høsten

Det er rekordsøkning til både folkehøgskoler og høyere utdanning, men løpet er ikke kjørt selv om du ikke har fått studieplass. Vi har fortsatt noen ledige plasser.

Det har vært søkerstorm til folkehøgskolene i vår, og Fana folkehøgskole er ikke noe unntak. Allikevel er det muligheter for deg som ikke har skoleplass til høsten på enkelte linjer.

Vi har ledige studieplasser på disse linjene

Vi har fortsatt noen ledige studieplasser til høsten, blant annet på Teater og scenekunst som disse elevene gikk på i forrige skoleår.

Det begynner å fylles opp nå, men vi har fortsatt ledige studieplasser på Klassisk fotografi og Teater og scenekunst.

Hvis du er rask, så kan du også sikre deg plass på Musikk og Psykologi, men her er det bare noen få ledige plasser igjen før det er fullt.

Hvorfor velge folkehøgskole?

Det mangler ikke på gode tips til deg som er ferdig med videregående, men det trenger ikke å gjøre valget lettere.

Folkehøgskole kan være et riktig valg for deg hvis du

  • trenger et pusterom etter videregående
  • vil ha et år uten fastlagt pensum eller eksamen
  • vil bruke et år til å dyrke en hobby eller interesse
  • har lyst til å komme til et nytt miljø og bli kjent med nye folk

Folkehøgskolen er et fritt skoleslag der eleven er i sentrum. Gjennom læring, opplevelser og aktiviteter får du et utviklende år både faglig og menneskelig, men uten stresset med pensum og eksamen.

Valget er ditt!

På folkehøgskolen velger du en linje som har et faglig fokus, men i tillegg deltar du på masse fellesaktiviteter og kan velge fritt blant alle valgfagene. Du blir del av et fellesskap av unge mennesker som deler opplevelser som du knapt finner noe annet sted enn på folkehøgskolen.

Send søknad i dag

Vi tar opp elever helt fram til skolestart, men linjene begynner å fylles opp. Derfor bør du sende en søknad i dag, hvis du har lyst til å begynne på Fana folkehøgskule til høsten.