Berlin

Studietur for Klassisk fotografi

Berlin er målet når Klassisk fotografi reiser på studietur. Der henter vi inspirasjon og tar bilder som vi fremkaller i mørkerommet når vi kommer hjem.

Studieturen kombinerer et faglig opplegg med frihet til å oppleve byen på egen hånd.

Berlin er en av Europas mest spennende byer å besøke for alle som er interessert i fotografering, kunst og kultur. Her får du oppleve både europeisk storbyliv, spennende historie og et svært mangfoldig og levende kulturliv.

Fotografering i Berlin

Elevene har alltid med seg kameraet når de går rundt i byen. Du vet aldri når de beste mulighetene til å ta et godt bilde byr seg.

Fotograf i Berlin

På turen vil du få fotoutfordringer  som du jobber med i løpet av dagen. Det kan for eksempel være en liste med steder som du skal oppsøke og ta bilde av.

Vi har også noe som vi kaller «dagens fotografiske oppmerksomhet». Dette er et tema eller motiv som du skal være ekstra på utkikk etter denne dagen.

Steder å se

Berlin har en mengde interessante steder å besøke

Mange av disse stedene kommer vi til å besøke, og andre kan du dra til når du har fritid til å utforske byen.

Berlin om våren

Berlin er en metropol som har det aller meste: en unik spennende historie, attraktivt storbyliv, kulturliv, gallerier og ikke minst, gode motiver uansett i hvilken retning du snur kamera.

Gate i Berlin

Vi bruker tiden godt og er stort sett på farten fra tidlig morgen til sent på kvelden.

Berlin er en interkulturell smeltedigel og på turen benytter selvsagt anledningen til å innta gode måltider på noen av byens mange spennende spisesteder.