Fotoreise til Roma

Fotoreise til Roma

Analog foto reiser på studietur til Roma.

Fotoklassen reiser til Roma for å studere de store klassikerne; maleriene – skulpturene – Det Sixtinske Kapell – Fontana Di Trevi – Pantheon – Colosseum – maten – kulturen – menneskene. Roma er en kompakt og levende by, en blanding av det moderne og det historiske – med det meste innen gangavstand!

Studieturen kombinerer et faglig opplegg med frihet til å oppleve byen på egen hånd

Roma er en av Europas mest spennende byer å besøke for alle som er interessert i fotografering, kunst, kultur og historie. Her får du oppleve både europeisk storbyliv, spennende historie og et svært mangfoldig og levende kulturliv.

Fotografering i Roma

På turen jobber elevene med hver sitt fotoprosjekt – det kan være gatefotografi, reportasje, arkitektur, portretter, eller andre ting. Filmene fremkalles og jobbes videre med når vi kommer hjem. Kanskje resulterer det i en utstilling?

Elevene har ellers alltid med seg kameraet når de går rundt i byen. Du vet aldri når «the decisive moment»  – det perfekte øyeblikk – dukker opp.

Vi har også noe som vi kaller «dagens fotografiske oppmerksomhet». Dette er et tema eller motiv som du skal være ekstra på utkikk etter denne dagen.

Fotografering i Roma

Dagens fotografiske oppmerksomhet – et tema eller motiv som du er ekstra på utkikk etter.

Roma om våren

Roma er en by som har det aller meste: en helt unik spennende historie, attraktivt storbyliv, kulturliv, gallerier og ikke minst, gode motiver uansett i hvilken retning du vender kamera.

Vi besøker steder som Fontana di Trevi, Colosseum, Vatikanstaten, L`antica Pizzeria da Michele, Spansketrappen, Pantheon, og mange flere!

Vi bruker tiden godt og er stort sett på farten fra tidlig morgen til sent på kvelden

Roma er en kulinarisk topp-destinasjon og på turen benytter vi selvsagt anledningen til å innta gode måltider på noen av byens mange spennende restauranter.

Trevifontenen i Roma

Trevifontenen ligger på Piazza di Trevi sentralt plassert i Roma, med fasaden til Palazzo Poli i bakgrunnen.

Pizzeria i Roma

Roma er en kulinarisk topp-destinasjon, og det blir mange gode måltider på turen.