New York

Opplev storbyen

Vi er over en uke i New York, så det blir tid til oppdagelsesferd i «The Big Apple». Dette er en av verdens største byer, og det er masse å oppleve for alle. Du kan besøke de kjente momumentene, som for eksempel Frihetsgudinnen, eller dra ned til sentrum og se på folkelivet.

New York – musikkens hovedstad

New York har et utrolig rikt musikkliv. I løpet av turen går vi på masse konserter, hver kveld om du vil. Her kan du oppleve de beste artistene i de fleste sjangere.

I løpet av turen får vi også møte profesjonelle musikere på en work-shop.

Teatermiljøet i New York

Du vil få oppleve og utforske byen som aldri sover gjennom å se forestillinger – on og off Broadway.

I New York er det et stort og levende teatermiljø. Vi benytter oss av det store mangfoldet som finnes og henter masse inspirasjon gjennom å se ulike teaterforestillinger.

Workshop i Method Acting

I løpet av studieturen er elevene med på en workshop i Method Acting ved den verdensberømte skolen Lee Strasberg Theater and Film institute.

Method acting is what all actors have always done whenever they acted well – Lee Strasberg

En rekke kjente skuespillere har bakgrunn fra denne skolen. Blant kjendisene som har gått her kan vi nevne Scarlett Johansson, Uma Thurman, Barbara Streisand, Alec Baldwin og Marilyn Monroe. Her er det virkelig en mulighet til å lære om skuespillkunst av de beste.