Veien mot skolestart

Veien mot skolestart på Fana

Veien mot skolestart på Fana folkehøgskule starter nå. Opptaket er i gang og mange får i disse dager tilbud om skoleplass til høsten.

Mange henvender seg til skolen og lurer på hva som skjer fram mot skolestart. Vi prøver å gjøre veien mot skolestart så enkel som mulig.

Etter at du har valgt linje, så sender vi deg tilbud om skoleplass. Når du er registrert som elev, så begynner du å få mer informasjon om hva som venter deg. Vi sender ut masse informasjon til deg i løpet av våren og sommeren. I tillegg oppretter vi en Facebook-gruppe for kommende elever, slik at dere både kan holde dere oppdatert og bli litt kjent med hverandre.

Slik er veien mot skolestart

Ikke for sent å søke

Vi tar opp elever gjennom hele våren og sommeren. Hvis du ikke har sendt søknad, så kan du fortsatt søke. Vi tar opp elever så lenge det er ledige plasser på linjene.

Før du søker, så bør du sjekke ut linjetilbudet vårt, slik at du finner den linja som passer for deg. Det kan også være en god ide se litt på valgfagtilbudet og lese om skolen. Folkehøgskole er mer enn bare undervisning, så det er viktig at du finner en skole som passer for deg.

På folkehøgskole.no finner du generell informasjon om folkehøgskole og en oversikt over alle folkehøgskolene i Norge.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om skolen. Du kan sende en e-post til fana@fanafolk.no, sende en sms til 458 77 498 eller sende oss en melding på Messenger.

Ingen spørsmål er for små. Vi svarer på alt!